"/>

Albume foto


Gama extinsă de coperţi realizate din piele, imitaţie de piele, materiale textile, hard cover cu cusături elegante sau passpartu într-o mare varietate de culori vă este pusă la dispoziţie pentru a vă alege ce vi se potriveşte mai bine. Fiecare album este realizat în colaborare cu voi (alegerea fotografiilor, design, coperţi). Odată ce designul este complet şi albumul are aprobarea voastră fişierele sunt trimise la o firmă de specialitate cu o vastă experienţă în producţia de albume care printr-o combinaţie de tehnologie modernă şi muncă manuală îl realizeaza cu multă grijă într-un mod cu totul deosebit.

Un astfel de album este o investiţie serioasă în amintirile voastre, este o investiţie care rămâne peste ani şi ani şi de care nu vă veţi plictisi să îl răsfoiţi iar şi iar…

Cele mai cerute albume


Format 30x60/20 colaje/ Coperta Hardcover = 580 Lei
60%
Format 30x60/15 colaje/ Coperta Hardcover = 455 Lei
20%
Format 30x60/15 colaje/ Coperta Foto = 425 Lei
10%
Format 20x40/20 colaje/ Coperta Hardcover = 460 Lei
5%
Alte Formate
5%

Lista preturi

Etapele realizarii unui album


Ficare eveniment este unic in felul sau. De la tema de culoare pana la detalii privind aranjamentele salii, marturii, detalii de pe rochia de mireasa, costumul ginerelui toate sunt unice si trebuie sa se potriveasca armonios cu compozitia albumului. Orice detaliu poate ghida designerii in gasirea celei mai bune solutii in realizarea designului albumului, in stabilirea materialului din care este confectionata coperta, textura paginilor, textura copertii, imaginile de pe coperta, etc.

Odata gasita tema evenimentului, designerii pregatesc cele mai reprezentative elemente grafice care se potrivesc armonios in album.

Sortarea este o etapa foarte importanta in realizarea albumului. Sortarea presupune impartirea in momente reprezentative, in ordine cronologica, a evenimentului. Sortarea se face de catre designerul care se ocupa de proiect putand fi ghidat si de client in cazul in care se doreste un anumit detaliu particular. In functie de varianta de album aleasa de client, designerul alege un anumit numar de fotografii reprezentative pentru evenimentul respectiv, numarul putand varia in functie de tema aleasa si de numarul momentelor existente la eveniment.

Executia este un proces ce necesita timp, designerul gaseste cele mai bune solutii de implementare a fotografiilor sortate in tema stabilita. Fotografiile sunt manipulate atat cromatic cat si compozitinal incat imbinarile fotografiilor cu elementele grafice sa fie intr-o stransa armonie. Fiecare fotografie este analizata la cel mai mic detaliu, realizandu-se mai multe variante pana la gasirea armoniei perfecte. Important !!! Executia designului se face la finalizarea sezonului de nunti (octombrie-noiembrie)

Dupa finalizarea conceptului, designerul trimite prin email clientului spre aprobare. Aprobarea presupune acceptul in totalitate a conceptului propus de designer, orice modificare ulterioara dupa aprobare nefiind luata in calcul. Tot aici se stabileste numarul de copii dorite.

Comanda este trimisa spre printare, durata medie de executie a comenzii este de 15 zile lucratoare.

Ultima data cand se poate da spre print un design este 01.12


Designer


Cosmin Baltoi- Designer-

Licentiat in arte vizuale al Facultatii de Arte Timisoara, sectia Desinger Grafic si cu o experienta de 7 ani ca desinger pot spune ca designul este pentru mine un, mod de viata.


Testimoniale