"/>

Albumul de Nunta

Amintirile unui vis implinit…

 

Atatea vise, sperante, emotii, pentru o singura zi. Ziua la care ai visat poate inca din copilarie si pentru care te-ai pregatit cu atata grija pana in cele mai mici detalii, ziua aceasta a viselor implinite a trecut. Odata cu ea si petalele din buchetul tau de mireasa atat de atent ales au inceput sa se scuture, din toata ceremonia religioasa mai retii doar franturi, tortul nici nu mai ştii ce gust a avut, rochia apartine deja trecutului, in urma ramanand doar amintirea momentelor atat de intens traite, si asta pentru tot restul vietii de aici înainte…

Dar chiar daca uitarea se asterne putin cate putin in fiecare zi, albumul este cea mai comoda, eleganta, romantica si placuta modalitate de a depana amintirile nuntii, in momente de melancolie sau impreună cu prietenii.

Dar dragilor, nu uitati ca un album se face din fotografii, asadar dati importanta deosebita fotografiilor in ziua nuntii. Aveti incredere in fotograf, oferiti-i atentia pe tot parcursul nuntii, nu va sfiiţi sa fiti zâmbitori si naturali oricând observati obiectivul indreptat asupra voastra si purtati-va ca si cum nimeni nu ar fi de fata. Asigurati-va ca ati alocat impreună cu fotograful un timp pretios sedintei foto si ca nimic si nimeni nu il va da peste cap, nici macar telefonul. Va recomand daca e cu putinta programati-va sedinţa foto inainte de inceperea oficiala a nuntii, atunci cand totul inca arata bine si cand zambetul e inca la el acasa. Dar chiar daca toate aceastea se dau peste cap, nu disperati. Puteţi opta pentru o sedintă extra: Trash the Dress sau Love the Dress, chiar si la luni bune dupa nunta.

Gratie tehnologiei avansate din ziua de azi, albumele sunt realizate intr-un mod deosebit, elegante si speciale incepand de la design, coperti, printuri si pana la legare si finisare. Gama foarte extinsa de coperti realizate din piele, imitatie de piele, cu cusaturi elegante sau passpartu intr-o mare varietate de culori va este pusa la dispozitie pentru a va alege ce vi se potriveste mai bine. Fiecare album este realizat in colaborare cu voi (alegerea fotografiilor, design, coperti). Odata ce designul este complet si albumul are aprobarea voastra, fisierele sunt trimise la o firma de specialitate cu o vasta experienta in productia de albume care printr-o combinatie de tehnologie moderna si munca manuala il realizeaza cu multa grija intr-un mod cu totul deosebit.

Un astfel de album este o investitie serioasa în amintirile voastre, o investitie care ramane peste ani si ani, de care nu va veti plictisi sa il rasfoiti iar si iar…

 

Sursa artocol: http://www.paulcalbar.ro/